Arama
Türk Lirası
Türkçe
TÜM KOLEKSİYONLAR
    Menu Kapat
    RSS

    Blog

    Özel Tasarım Halılar
    Yorumlar (0) Özel Tasarım Halılar
    Evinizin veya iş yerinizin dekorasyonuna uygun olarak istediğiniz ölçü ve desenlerde halılar tasarlayabiliriz. Sadece bize istediğiniz ölçüleri ve desenleri ilettiğinizde, size özel bir tasarım hazırlayıp üretimini gerçekleştiriyoruz.
    Yorumlar (0) Bronz halı mağazası
    Masko Mobilya kentinde Avrupa'nın en büyük mağazasını açarak çizilen hedeflere ulaşmak için ana prensipleri olan kalite, dürüstlük ve memnun müşteri ilkesinden asla taviz vermeden hareket etmektedir.
    Dekoratif Halılar
    Yorumlar (0) Dekoratif Halılar
    Dekoratif halılar, evlerin veya diğer mekanların dekorasyonuna katkıda bulunan, güzel tasarımları olan halılardır. Bu halılar, evin atmosferini zenginleştirerek, dekorasyona uygun bir görünüm sağlarlar. Dekoratif halılar, farklı malzemelerden üretilebilirler ve birçok farklı boyutta ve şekilde üretilebilirler.
    Halı Temizliği Nasıl Olmalıdır?
    Yorumlar (0) Halı Temizliği Nasıl Olmalıdır?
    Yün halıları ilk olarak silkelemek ve daha sonra da elektrikli süpürge ile süpürmek gerekir. Daha sonra temiz bir bez alın ve doğal sabunlu suyla ıslatın. Bez ile halıyı güzelce temizleyin ve kurumasını bekleyin.
    El Dokuma Halısı Nasıl Anlaşılır?
    Yorumlar (0) El Dokuma Halısı Nasıl Anlaşılır?
    El dokuma halılar, el tezgahlarında bir veya birden fazla ipliğin dokunarak elde edildiği özel bir halı çeşididir. Bu halılar genellikle yün, pamuk, ipek ve diğer doğal elyaflardan yapılmaktadır.
    Modern Halı Esintisi!
    Yorumlar (0) Modern Halı Esintisi!
    Zamansız tasarımların tek adresi...Modern halılar! Her odada kullanılabilen tasarımları ve modası geçmeyecek modern halı modelleri nelerdir, hangi desenler hangi odalarda kullanılmaya uygundur? Tüm bu soruların cevapları yazımızın devamında!